Profielnaam

Bijgewerkt door Amber De Smet

Door bovenaan rechts op je naam te klikken, krijg je verschillende mogelijkheden te zien:

Mijn profiel

Door hierop te klikken, kom je terecht op je profielpagina waar je allerlei informatie kan terugvinden zoals persoonlijke gegevens, contactgegevens, persoonlijke planning, ... Van hieruit kan je ook bepaalde gegevens gaan aanpassen door op de gele 'Aanpassen' knop te klikken.

Mijn agenda

Gebruik deze functie om je persoonlijke agenda te raadplegen. Van hieruit kan je activiteiten gaan toevoegen door met je muis een bepaalde periode te selecteren of door de button 'Activiteit toevoegen' in de agenda te slepen. Via de gele 'Exporteren' button naast 'Individuele planning' kan je uw persoonlijke agenda exporteren naar je Apple, Outlook of Google kalender. Meer info hierover vind je terug in dit artikel.

Inbox

Klik hierop om naar de mail module te gaan en nieuwe e-mails op te stellen. Meer info over deze module kan je terugvinden in dit artikel.

Chat

Door hierop te klikken, ga je naar uw chat inbox en kan je nieuwe chats versturen. Meer info over deze module kan je terugvinden in dit artikel.

Contacteer de administrator

Als je hierop klikt zal er een pop-up tevoorschijn komen waar je een persoonlijk bericht kan typen naar de administrator. Het bericht komt automatisch in de externe mailbox van de administrator terecht.

Platforminstellingen gebruiker

Via de platforminstellingen kan je de meldingen gaan beheren voor jouw profiel. Indien je een bepaalde melding niet wenst te ontvangen kan je simpelweg de on/off knop verschuiven door er op te klikken. We maken een onderscheid tussen meldingen op ProSoccerData (platform) of e-mail.

Als je e-mail notificaties wenst te ontvangen op meerdere e-mailadressen kan je deze gaan toevoegen onder de tab 'E-mail'. Je voegt een nieuw e-mailadres toe door op het huidige e-mailadres te klikken. Er verschijnt een pop-up waarin je een extra e-mailadres kan invullen.

Standaard staan hier alle e-mailadressen die toegevoegd zijn in de administratieve module voor het clublid.

Accountinstellingen

Door hierop te klikken kan je verschillende persoonlijke zaken gaan aanpassen. Er zal een pagina openen waar je de keuze hebt uit:

• Persoonlijke gegevens: wijzigen van naam & voornaan

• Beveiliging: wijzigen van wachtwoord

• Account voorkeuren: wijzigen van taal
Op de loginpagina van het clubplatform kan je tevens aangeven dat je uw wachtwoord vergeten bent. Door het invullen van je e-mailadres wordt er een e-mail verstuurd om een nieuw wachtwoord in te stellen.

Uitloggen

Klik hierop wanneer je wenst uit te loggen.