Templates

Bijgewerkt door Silvio Di Mattia

Via deze tab kan je vaste sjablonen toevoegen die je vervolgens gaat gebruiken bij het opmaken van een financieel departement.

Voor de afmetingen gebruik je het A4 formaat (21 x 29,7cm / 2480 x 3508px) en dit in bestandstype .png of .jpg.

Bij het aanmaken van een template dien je rekening te houden met de factuur opmaak zelf. Hieronder kan je een voorbeeld terugvinden, afhankelijk van welke informatie je zal toevoegen in Controlepaneel > Instellingen > Financieel en in de inkomstenpost zelf zullen er meer gegevens worden getoond op de factuur.