Narrowcasting

Bijgewerkt door Niels Mosselmans

Via deze module is het mogelijk om jullie hele planning te gaan exporteren naar jullie clubwebsite of naar de TV-schermen die op de club hangen. Gelieve volgend stappenplan te doorlopen om deze module te gaan gebruiken:

1. Ga naar Planning > Narrowcasting > Templates en klik op de groene 'Toevoegen' knop
  2. Vul de naam van de template in
    1. Klik hier voor de code om trainingen weer te geven
    2. Klik hier voor de code om wedstrijden weer te geven
  3. Klik op de gele 'Opslaan' knop
  4. Ga naar de tab Pagina's en klik op de groene 'Toevoegen' knop
  5. In de volgende modal bepaal je wat je wenst te zien op de pagina en hoe
    1. Voeg onder 'Locaties' bijvoorbeeld alle velden toe om enkel de thuiswedstrijden weer te geven
    2. Gebruik 'Types' om een pagina aan te maken waar enkel trainingen & activiteiten worden weergegeven
    3. Onder 'Periode' bepaal je welke dagen worden getoond op de pagina
    4. Als laatste kies je één van de aangemaakte templates
  6. Klik op de gele 'Opslaan' knop
  7. Via de blauwe 'Preview' knop kan je een voorbeeld van de pagina raadplegen
  8. Klik op de groene knop om de URL te bekomen dat je kan plaatsen op jullie clubwebsite of de TV schermen
We raden aan om deze module te laten beheren door iemand met HTML kennis!

Voor meer info omtrent de code download volgend bestand: Narrowcasting.docx