Abonnement

Bijgewerkt door Niels Mosselmans

Via deze tab kan je alle informatie terugvinden over de huidige licentie van uw club en over de eventueel aankomende licentie.

Om toegang te hebben tot deze pagina moet je het recht 'Toegang tot abonnement & facturatie' hebben.

Huidige licentie

Hier zie je een overzicht van de huidige licentie van uw club met volgende informatie:

  • Product: hieronder zie je het pakket dat uw club momenteel heeft en ook eventuele extra modules

  • Duur van de licentie: voor hoeveel jaar jullie de licentie genomen hebben

  • Totale maandelijkse prijs: de totale maandelijkse prijs van jullie licentie

  • Startdatum: de datum waarop jullie licentie werd gestart

  • Betalingstermijn: de licentie wordt jaarlijks betaald

  • Volgende betaling: de datum waarop de volgende betaling dient te gebeuren (op deze datum krijgen jullie ook een melding bovenaan het platform en kunnen jullie dit meteen online betalen)

  • Licentie vervalt op: de datum waarop de licentie vervalt
Indien de licentie vervallen is en er geen aankomende licentie is ingesteld, zal jullie platform niet meer beschikbaar zijn!

Door op de gele knop 'Upgrade' te klikken, kan je de huidige licentie gaan aanpassen. Het is niet mogelijk om te downgraden, enkel om te upgraden. Zo is het mogelijk om te switchen naar een hoger pakket via de dropdown of je licentie uit te breiden met een een extra module door op de groene knop 'Toevoegen aan licentie' te klikken achter de gewenste extra module. Via het rood kruisje achter een extra module kan je uw keuze steeds ongedaan maken.

Indien je het Start pakket hebt, is het niet mogelijk om een extra module toe te voegen. Je dient hiervoor minstens het Progress pakket te hebben.

Door op 'Opslaan' te klikken bevestig je uw upgrade en wordt je doorgestuurd naar de betaalpagina. Nadat de betaling succesvol is afgerond, wordt je licentie meteen aangepast naar je keuze.

Van zodra de betaling succesvol is afgerond, kan je de upgrade niet meer annuleren!

Aankomende licentie

Hier kan je uw licentie gaan vernieuwen door op de groene knop 'Licentie vernieuwen' te klikken. Standaard wordt uw licentie voor 1 jaar verlengd met hetzelfde pakket en extra modules dan uw huidige licentie.

Indien je dit toch wenst te wijzigen kan je op de gele 'Aanpassen' knop klikken. Je kan vervolgens een aankomende licentie nemen voor 1, 3 of 5 jaar. Naargelang de gekozen duur geniet je van extra korting op je licentie.

Indien je de aankomende licentie wenst te annuleren, dien je op de rode knop 'Licentie annuleren' te klikken. Vervolgens zal je dit moeten bevestigen door in het invulveld 'ANNULEER' te typen in hoofdletters.

Je kan de aankomende licentie blijven wijzigen of annuleren tot de startdatum van deze licentie.


Vragen over dit artikel? Stuur een e-mail naar support@prosoccerdata.com


Powered by HelpDocs (opens in a new tab)