Hoogtepunten

Bijgewerkt door Niels Mosselmans

Via deze tab kan je de hoogtepunten gaan beheren die de trainers kunnen gebruiken in hun wedstrijdverslag. Je kan een hoogtepunt toevoegen door op de groene knop 'Toevoegen' te klikken. Je kan het hoogtepunt tevens in de verschillende talen toevoegen die gebruikt worden binnen de club. Via de 3 horizontale streepjes kan je een hoogtepunt ook van plaats verslepen en dus zo de sortering gaan aanpassen. Daarnaast kan je via de gele 'Aanpassen' knop een hoogtepunt gaan aanpassen. via de rode 'Verwijderen' knop kan je een hoogtepunt verwijderen.