Doelstellingen

Bijgewerkt door Niels Mosselmans

Op deze pagina kan je verschillende wedstrijddoelstellingen gaan definiëren die je vervolgens kan gebruiken in de wedstrijdvoorbereiding en het wedstrijdverslag. Dit kan gaan van algemene teamdoelstellingen tot doelstellingen specifiek voor de trainer zelf. Klik op de groene 'Toevoegen' knop om een doelstelling type toe te voegen. Door op de blauwe knop 'Toon doelstellingen' te klikken, zal er aan de rechterkant een nieuw kader tevoorschijn komen. In dit kader kan je verschillende opties gaan toevoegen voor dat specifieke doelstelling type.

Wedstrijdvoorbereiding

In de wedstrijdvoorbereiding kan je nu per doelstelling type één van de opties die werden toegevoegd gaan kiezen. Daarnaast kan je ook per doelstelling type een beschrijving toevoegen.

Wedstrijdverslag

Nadat de wedstrijd is afgelopen kan je in het wedstrijdverslag een score invullen per doelstelling type. Onder elke doelstelling kan je eventueel ook extra feedback toevoegen.