Wedstrijdkalender opladen

Bijgewerkt door Amber De Smet

Dit artikel is van toepassing voor alle Belgische & Hollandse voetbalclubs en meer dan 100 (inter)nationale competities. Klik hier om te bekijken of jouw competitie in aanmerking komt.

Bij het begin van het seizoen zal je zodra de kalender bekend is deze ook willen opladen. Het is niet nodig om officiële wedstrijden van bovenstaande competities manueel aan te maken. Hieronder leggen we uit hoe je deze kalender voor elke ploeg kan opladen. 

Ga naar instellingen onder het controlepaneel en klik op 'Teams'. Hier klik je vervolgens op de groene knop 'API' die achter elk team staat. Rechts zal er een nieuw kader tevoorschijn komen waar je het team kan synchroniseren met één of meerdere competities. Klik om te beginnen op de gele 'Aanpassen' knop. Koppel vervolgens het team in PSD met het juiste team in de API. Van zodra je een team (of teams) geselecteerd hebt, zullen alle competities die aan dit team (of teams) gekoppeld zijn worden toegevoegd in het invulveld 'Competitie'. Klik ten slotte op 'Opslaan' om alle wedstrijden van deze competities in te laden voor dit team.

Voor meer info kan je dit artikel raadplegen.


Vragen over dit artikel? Stuur een e-mail naar support@prosoccerdata.com


Powered by HelpDocs (opens in a new tab)