Mobiele applicatie

Bijgewerkt door Amber De Smet

Meldingen

Wanneer er een nieuwe vragenlijst beschikbaar is voor de speler dan zal deze hiervan een melding (push notificatie) ontvangen. Door op de melding te klikken, zal de speler de vragenlijst meteen kunnen invullen. Om de vragenlijst op te slaan dient de speler bovenaan rechts op de 'Verstuur' knop te klikken.

Overzicht

Een overzicht van alle nog in te vullen vragenlijsten kan de speler terugvinden onder 'Vragenlijsten'.