Best practices

Bijgewerkt door Niels Mosselmans

Hieronder kan je een overzicht terugvinden van best practices met betrekking tot het gebruik van de planning binnen PSD. We hebben deze opgesplitst in 3 verschillende gebruikersniveaus:

Afhankelijk van de informatienoden binnen jullie club bepalen jullie zelf welk niveau het beste past.
  1. Basis niveau
  • Gebruik van 1 kleur voor de verschillende competities
    • Kan gewijzigd worden via Controlepaneel > Instellingen > Sportief > Competities > gele 'Aanpassen' knop

• Gebruik van 2 kleuren voor de verschillende training types
    • Kan gewijzigd worden via Controlepaneel > Instellingen > Sportief > Training types > gele 'Aanpassen' knop

• Er worden nog geen activiteiten ingepland
    • Kan worden toegevoegd door staffleden (afhankelijk van hun rechten) en door spelers (voor hen zelf)
  1. Medium niveau
  • Gebruik van meerdere kleuren voor de verschillende competities

• Gebruik van meerdere kleuren voor de verschillende training types

• Er worden nog geen activiteiten ingepland
    • Kan worden toegevoegd door staffleden (afhankelijk van hun rechten) en door spelers (voor hen zelf)
  1. Gevorderd niveau
  • Gebruik van meerdere kleuren voor de verschillende competities

• Gebruik van meerdere kleuren voor de verschillende training types

• Voegen alle activiteiten op de club toe in de kalender zoals bestuursvergadering, teambuilding, overlegmomenten