Activiteitenbeheer

Bijgewerkt door Niels Mosselmans

In activiteitenbeheer kan je alle activiteiten zien die er in de club zijn. De kracht van deze optie ligt in de filters die je kan gebruiken. Je kan namelijk alle mogelijke filters met elkaar combineren (teams, types, groepen, velden, kleedkamers, andere ruimten). Om toegang te hebben tot deze pagina dien je het recht 'Activiteitenbeheer' te hebben.

Deze functie zorgt ervoor dat je op vragen kan antwoorden zoals "Is veld X beschikbaar voor onze commerciële activiteit op zondag? Hoeveel keer traint ploeg X op veld X en maakt het gebruik van kleedkamer 1?"

Meerdere events annuleren of verwijderen

Via de rode knop 'Annuleer of verwijder meerdere events' kan je alle events (trainingen, wedstrijden en activiteiten) tussen een bepaalde periode gaan afgelasten of verwijderen. Je bepaalt eerst of je de events wilt afgelasten of verwijderen en voor welke periode. Daarnaast bepaal je ook welk type events je wenst te annuleren of verwijderen en voor welke teams.

Bij het annuleren van events wordt er een melding verstuurd naar de leden die gelinkt zijn aan deze events. Als je kiest om events te verwijderen wordt er geen melding verstuurd.

Bij het bevestigen krijg je vervolgens een overzicht van alle events die zullen afgelast of verwijderd worden tijdens de bepaalde periode. Klik ten slotte op de rode knop 'Annuleren' of 'Verwijderen' om de events te annuleren (afgelasten) of te verwijderen.


Vragen over dit artikel? Stuur een e-mail naar support@prosoccerdata.com

Powered by HelpDocs (opens in a new tab)