Spelersdossiers

Bijgewerkt door Amber De Smet

Via deze pagina kan je een medisch dossier van een bepaalde speler raadplegen door hem/haar via de filters bovenaan te selecteren. Via de 'Afdrukken' knop kan je ook het medisch dossier van een bepaalde speler gaan afdrukken.

Algemeen

Via deze tab kan je de algemene medische informatie van een speler raadplegen of gaan aanpassen via de groene knop 'Aanpassen'. Bovendien krijg je ook een overzicht van de eventuele huidige blessure(s) van de speler. Tevens kan je van hieruit de medische status van de speler gaan veranderen door rechts een nieuw schema te kiezen.

Blessurehistoriek

In deze tab krijg je een overzicht van alle blessures van de speler en kan je ook een nieuwe blessure toevoegen door op de groene 'Toevoegen' knop te klikken. Via de filter kan je gaan filteren op: datum, type, zone en wie de blessure behandeld heeft. Onderaan deze tab worden alle blessures ook weergegeven op het anatomisch model aan de hand van oranje bolletjes met een cijfer in. Dit cijfer geeft weer hoeveel blessures de speler reeds heeft gehad voor een bepaalde zone.

Klik hier om meer info te bekomen over hoe je een blessure registreert.

Consultaties

In deze tab krijg je een overzicht van alle consultaties van de speler en kan je ook een nieuwe consultatie gaan inplannen door op de groene 'Toevoegen' knop te klikken. In de popup die geopend wordt, kan je volgende zaken gaan invullen: type consultatie, datum, uur, zone, kant, interne nota, opmerkingen voor de speler, toegang voor (iedereen = alle gebruikers met het recht 'Consulteren van de medische gegevens' voor dat team). Ten slotte kan je ook nog documenten gaan toevoegen. Door op 'Opslaan' te klikken komt de consultatie in het medisch dashboard te staan en in de persoonlijke planning van de speler. De speler zal tevens een melding krijgen dat er een nieuwe consultatie is toegevoegd voor hem/haar.

Via de filter kan je ook gaan filteren op: datum, type, zone, wie de consultatie heeft uitgevoerd en aan welke blessure de consultatie gelinkt is. Onderaan de pagina worden alle consultaties weergegeven op het anatomisch model aan de hand van oranje bolletjes met een cijfer in. Dit cijfer geeft weer hoeveel consultaties de speler reeds heeft gehad voor een bepaalde zone.

Door op de blauwe button achter een consultatie te klikken, kan je de documenten raadplegen die aan deze consultatie zijn toegevoegd. Indien je bepaalde aanpassingen moet doen aan een consultatie (zoals bv een document toevoegen of de datum wijzigen) kan je de gele 'Aanpassen' knop gebruiken. Via de rode 'Verwijderen' knop kan je ook een consultatie verwijderen.

Medische testen

Op deze pagina krijg je een overzicht van alle medische testen die zijn toegevoegd voor deze speler. Door gebruik te maken van de filter rechts kan je gaan filteren op een bepaalde periode of een bepaald type test. Je kan de verschillende kolommen ook gaan sorteren door op de kolomnaam te klikken.

Klik hier om meer info te bekomen over hoe je medische testen toevoegt.

Biometrie

Via deze tab kan je de biometrie van de speler gaan bekijken. Afhankelijk van de ingevoerde medische testen (gewicht, grootte & zithoogte) worden automatisch het BMI en de APHV (Age Peak Height Velocity = vroeg, normaal of laat matuur) van de speler berekend. In een grafiek wordt ook de evolutie (of regressie) van de grootte en het gewicht van de speler weergegeven. Als je over de grafiek hovert met je muis zie je bovendien de ingevoerde resultaten met de datum van de test. Onderaan krijg je een overzichtstabel te zien van de biometrie testen en resultaten.

Planning

Hier kan je de persoonlijke agenda van de speler raadplegen met al zijn trainingen, wedstrijden, consultaties en activiteiten. Van hieruit kan je ook meteen consultaties gaan toevoegen voor de speler door het gewenste type in de agenda te slepen.