Hoe een video delen?

Bijgewerkt door Niels Mosselmans

Naast het delen van video's met een speler, team of groep kan je video's vanuit je beeldbank ook gaan delen met andere clubs of groepen clubs die ook een ProSoccerData platform hebben. Je kan dit op 2 manieren gaan delen:

1. Door via Beeldbank > Zoeken over de video te hoveren die je wenst te delen en te klikken op de pijl button bovenaan rechts.
  2. Door via Beeldbank > Zoeken op de video te klikken die je wenst te delen en vervolgens op de blauwe pijl button 'Delen'.

In de popup die opent kan je in de eerste tab aangeven met wie je de video wenst te delen. Dit kan naast een speler (spelers), team of groep dus ook een club of clubgroep zijn. Vul de naam van de club of clubgroep in en klik op de blauwe knop 'Toevoegen'. De gebruikers met het recht 'Beheer gedeelde items' van de club(s) waarmee je de video deelt zullen hiervan een melding krijgen.

In de tweede tab kan je doorklikken naar 'Data delen' om een overzicht te krijgen van de clubs waarmee de video gedeeld is. Bovendien kan je hier ook de status zien per club.

Hoe een gedeelde video verwijderen?

Zowel in de eerste tab als in de tweede tab kan je het rood kruisje achter de club gebruiken om de gedeelde video met deze club te verwijderen. Wanneer je een gedeelde video verwijdert, zal de video nog steeds beschikbaar zijn voor de club waarmee je het deelt indien zij deze video reeds geaccepteerd hebben. Indien ze de video nog niet hebben geaccepteerd dan zullen ze de video niet meer in hun beeldbank kunnen plaatsen. In beide gevallen zal de video de status 'Verwijderd' krijgen.

Indien een club je gedeelde video reeds geaccepteerd heeft en je de video nadien verwijdert dan zal de video nog steeds beschikbaar zijn voor hen, maar zullen updates zoals wijziging van de titel van de video wel niet meer doorkomen.

Via de 'Gedeeld' tab in de Data delen module kan je ook steeds gedeelde video's gaan verwijderen.