Hoe oefenstof delen?

Bijgewerkt door Niels Mosselmans

Via de Oefenstof databank kan je zowel oefeningen, trainingen als tactieken gaan delen met andere clubs of groepen clubs die ook een ProSoccerData platform hebben. Je kan dit op de volgende manieren gaan delen:

1. Door via Oefenstof databank > Oefeningen op een oefening te klikken en vervolgens op de blauwe button 'Oefening delen'
  2. Door via Oefenstof databank > Trainingen op een training te klikken en vervolgens op de blauwe button 'Training delen'
  3. Door via Oefenstof databank > Tactieken op een tactiek te klikken en vervolgens op de blauwe button 'Tactiek delen'

In de popup die opent kan je aangeven met wie je de oefenstof wenst te delen. Dit kan naast een een club dus ook een groep van clubs zijn. Vul de naam van de club of clubgroep in en klik op de blauwe knop 'Delen'. De gebruikers met het recht 'Beheer gedeelde items' van de club(s) waarmee je de oefenstof deelt zullen hiervan een melding krijgen.

Hoe gedeelde oefenstof verwijderen?

Je kan gedeelde oefenstof verwijderen door het rood kruisje achter de club te gebruiken. Wanneer je gedeelde oefenstof verwijdert, zal de oefenstof nog steeds beschikbaar zijn voor de club waarmee je het deelt indien zij deze oefenstof reeds geaccepteerd hebben. Indien ze de oefenstof nog niet hebben geaccepteerd dan zullen ze de oefenstof niet meer in hun oefenstof databank kunnen plaatsen. In beide gevallen zal de oefenstof de status 'Verwijderd' krijgen.

Indien een club je gedeelde oefenstof reeds geaccepteerd heeft en je de oefenstof nadien verwijdert dan zal de oefenstof nog steeds beschikbaar zijn voor hen, maar zullen updates zoals wijziging van de titel wel niet meer doorkomen.

Via de 'Gedeeld' tab in de Data delen module kan je ook steeds gedeelde data gaan verwijderen.