Gedeeld

Bijgewerkt door Niels Mosselmans

Via deze tab kan je een overzicht bekijken van de data dat je gedeeld hebt met andere clubs. Je ziet op welke datum je een bepaalde oefening, training, tactiek of video gedeeld hebt en bovendien ook met het aantal clubs. Dit overzicht is standaard gesorteerd op datum van laatst gedeeld, maar je kan dit ook gaan sorteren op titel of op het aantal clubs waarmee het is gedeeld.

Wanneer je op een titel klikt dan opent er zich een popup waar je de info van de oefening, training, tactiek of video terugvindt. Wanneer je op een rij klikt dan komt er rechts een nieuw kader tevoorschijn met de info van de gedeelde data. Zo zie je onder andere met welke clubs het gedeeld is, door welke gebruiker van jullie platform het gedeeld is en de status.

Wanneer het delen van data met een andere club is mislukt, krijgt de rij van deze data een rode achtergrond.

In het rechter kader zie je afhankelijk van de status van de gedeelde data een blauwe en een rode button. Indien het delen van de data mislukt is of de club heeft het geweigerd, kan je op de blauwe button 'Deel met deze club' klikken om het nogmaals te proberen. Indien je de data niet meer wenst te delen met een bepaalde club kan je op de rode button 'Verwijder' klikken.