Acties opladen

Bijgewerkt door Amber De Smet

Wedstrijdvoorbereiding

In de wedstrijdvoorbereiding kan je onder de tab 'Afdrukken / Exporteren' een Longomatch of Sportscode bestand downloaden. Je zal hierin de selectie van de wedstrijd ontvangen inclusief de foto's van de speles en eventueel andere informatie. Dit bestand kan je vervolgens gebruiken bij het live-taggen van de wedstrijd. Na de wedstrijd kan je het bestand importeren in PSD zodat alle acties meteen gelinkt zijn aan de juiste spelers.

Acties opladen

Acties die je getagd hebt binnen Longomatch of Sportscode kan je opladen in PSD via de gele knop 'Acties opladen' in de tab 'Acties/Labels'. De acties worden toegevoegd aan de video en je kan ze indien gewenst verder gaan aanpassen.