Training rapportering

Bijgewerkt door Niels Mosselmans

Video handleiding

Trainingsinhoud bekijken

Indien je via het webplatform trainingsinhoud aan je training hebt toegevoegd, kan je deze bekijken in de mobiele app. Klik op de training en ga naar de 2e tab om je trainingsinhoud te bekijken.

Door te klikken op een oefening kan je de oefening groter zien.

Aanwezigheden registreren

Na afloop van de training kan je de aanwezigheden registreren door op de training te klikken en vervolgens op 'Bevestig aanwezigheden'. Je kan aangeven wie aan- of afwezig was, een blessure melden en eventueel feedback bijvoegen. Opslaan doe je door bovenaan rechts te klikken.