Training rapportering

Bijgewerkt door Amber De Smet

Na elke training kunt u het aantal aanwezigheden, blessures en feedback over de spelers rapporteren door op de groene button 'Aanwezigheden' te klikken.

Wanneer de aanwezigheden van een training nog niet zijn bevestigd, verschijnt de training in het rood in het kader 'Afgewerkte trainingen'.

Mobiele app

Het is ook mogelijk om de aanwezigheden via de mobiele app in te geven. Hoe je dat kan doen, lees je hier.