Switchen tussen gebruikers

Bijgewerkt door Amber De Smet

Indien je meerdere accounts hebt op ProSoccerData kan je makkelijk switchen tussen deze accounts door bovenaan rechts op je profielfoto te klikken. Dit kan je doen vanaf 'Mijn dashboard' en 'Mijn club'. Je ziet steeds alle profielen die gelinkt zijn aan het e-mailadres waarmee je hebt ingelogd.

Zie je een bepaald account niet staan, check dan even met de clubadministrator aan welk e-mailadres dit gelinkt is.