Persoonlijke agenda exporteren

Bijgewerkt door Amber De Smet

Exporteren naar Apple Calendar

Het exporteren van je dagelijkse PSD kalender naar je persoonlijke iCal gebeurt in 4 simpele stappen:

1. Ga naar je PSD startpagina en klik op de gele 'Exporteren' knop bovenaan rechts van 'Mijn planning'
  2. Klik op de gele knop 'Apple Calendar, Outlook Calendar, ...'
  3. Klik vervolgens op 'Abonneer' in de pop-up van je Apple Calendar
  4. Geef de PSD kalender een naam en bepaal de frequentie van de synchronisatie tussen beide platformen

Exporteren naar Google Calendar

Het exporteren van je dagelijkse PSD kalender naar je persoonlijke Google Calendar gebeurt in 4 simpele stappen:

1. Ga naar je PSD startpagina en klik op de gele 'Exporteren' knop bovenaan rechts van 'Mijn planning'
  2. Klik op de blauwe knop 'Google Calendar'
  3. Ga naar je Google Calendar en selecteer 'Toevoegen via URL' in de sectie 'Andere agenda's'
  4. Kopieer de URL in het veld en klik op 'Agenda toevoegen'

Na deze stappen doorlopen te hebben kan je de PSD kalender ook aanvinken op je smartphone.