Keepers

Bijgewerkt door Niels Mosselmans

Keeper definiëren

De eerste stap is het definiëren van de keepers in het platform. Op het profiel van een speler kan je rechts op het groene veld aanduiden op welke positie de speler speelt. Je doet dit door eerst op de gele knop 'aanpassen' te klikken. Op die manier kan je aanduiden dan het een keeper is!

Keepertraining inplannen

Via deze pagina kan je een nieuwe keepertraining gaan inplannen door op de groene 'Toevoegen' knop te klikken. Er wordt een onderscheid gemaakt tussen aankomende en afgelopen keepertrainingen. Bij de tab 'Aanwezigheden' kan je enkel spelers toevoegen die als keeper gedefinieerd zijn in het platform.

Keepers opvolgen

Door bovenaan op de tab 'Keepers' te klikken krijg je een overzicht van de gespeelde wedstrijden van de keeper die je bovenaan rechts hebt geselecteerd in de filter. Je ziet onmiddellijk welke score de keeper heeft gekregen per wedstrijd en welke opmerkingen er zijn gegeven door de trainer. Rechtsboven kan je op elke keeper filteren.