Hoe inloggen op ProSoccerData?

Bijgewerkt door Niels Mosselmans

Inloggen op ProSoccerData gebeurt aan de hand van een uniek e-mailadres en een zelf gekozen wachtwoord.

Nadat je een uitnodigingsmail hebt ontvangen, kan je inloggen op de volgende manier:

• STAP 1: In de uitnodigingsmail op de activatielink klikken om je e-mailadres te bevestigen.
  • STAP 2: Je naam & voornaam invullen en een wachtwoord kiezen. Vervolgens op 'Account aanmaken' klikken.
Wachtwoord moet ten minste 8 karakters hebben, 1 nummer, 1 hoofdletter, 1 kleine letter en 1 speciaal teken. Het wachtwoord mag niet beginnen of eindigen met een spatie.
  • STAP 3: Je e-mailadres en gekozen wachtwoord invullen en op 'Login' klikken. Vervolgens de gebruikersvoorwaarden en de Privacy Policy van ProSoccerData accepteren.
  • STAP 4: Inloggen succesvol!

Je kan nu met dezelfde logingegevens inloggen op de mobiele applicatie van ProSoccerData.

Het is bovendien mogelijk om te switchen tussen 2 accounts (bijvoorbeeld je account als trainer bij club X en je account als papa van een voetballende zoon bij club Y) op voorwaarde dat hetzelfde e-mailadres gelinkt is aan deze 2 accounts.

Nadat je toegang hebt gekregen tot ProSoccerData kan je steeds inloggen op de volgende manieren:

• Via de URL van het clubplatform (prefix.prosoccerdata.com)
    • Als je op het clubplatform maar 1 account hebt, zal je automatisch worden ingelogd met dit account.
    • Als je op het clubplatform meerdere accounts hebt, zal je eerst moeten aangeven met welk account je wenst in te loggen.

Wanneer je bent ingelogd met een account en wenst te switchen naar één van je andere accounts dan kan je simpelweg klikken op je naam rechtsboven en vervolgens onderaan een ander account selecteren.