Afspraakplaatsen

Bijgewerkt door Niels Mosselmans

Afspraakplaatsen moet je toevoegen om je spelers later op de hoogte te stellen waar de afspraak is voor de wedstrijd. Dit kan bijvoorbeeld de parking zijn van de jeugdacademie of een plaatselijke carpool parking. Door op de groene knop 'Toevoegen' te klikken kan je het juiste adres ingeven. Dit is belangrijk want dit zal later zichtbaar zijn voor de ouders. In onderstaande foto kan je zien dat je de afspraakplaats kan toevoegen bij het inplannen van een wedstrijd.