Sponsors

Bijgewerkt door Amber De Smet

Via deze pagina kan je sponsorlogo's toevoegen aan je platform en op de applicatie zodat je deze in de kijker kan zetten en/of extra inkomsten kan genereren. Er is geen maximum op aantal sponsors die je kan toevoegen.

De sponsor banners zijn enkel zichtbaar voor spelers, zowel op het platform als op de applicatie.

Via de groene button 'Toevoegen' kan je sponsors gaan toevoegen in de lijst.

  • Naam: Voeg de naam toe van de sponsor (deze naam is enkel zichtbaar in het overzicht)

  • Link naar: Indien de sponsor een website heeft kan je deze toevoegen, spelers kunnen hierop doorklikken via het platform en de applicatie

  • Logo: Je kan een logo toevoegen met een 1 op 1 verhouding (lengte = breedte). Deze worden weergegeven in de navigatie in het formaat 200px op 200px.

  • Achtergrondkleur: Indien er doorschijnende ruimte is rond het logo zal deze worden aangevuld door de achtergrondkleur die je aangeeft

Via de blauwe button 'Preview' krijg je in de rechtse tabel een voorbeeld van de banner die je hebt opgeladen en hoe deze zal vertoond worden op het platform en in de applicatie.

Label

Via de button 'Wijzig label' kan je een kort voortekstje toevoegen (maximaal 25 tekens) voorafgaand aan de sponsorlogo's. Deze tekst zal worden weergegeven op het platform en op de applicatie.

Weergave op platform

De sponsors worden links onderaan het platform weergegeven en enkel aan de spelers.

Indien je meer dan één sponsor hebt toegevoegd zal de banner om de 15 seconden overschakelen naar de volgende sponsor.

Weergave op mobiele applicatie

De sponsors worden onderaan de menubalk weergegeven en zijn statisch. Deze worden naast elkaar (per 4) en onder elkaar (geen maximum aantal) vertoond.


Vragen over dit artikel? Stuur een e-mail naar support@prosoccerdata.com

Powered by HelpDocs (opens in a new tab)