Demo's

Bijgewerkt door Niels Mosselmans

Demo admins

In onderstaande video begeleiden we je door het volledige controlepaneel van de algemene instellingen over de rechten tot de functies. Daarnaast geven we ook nog handige tips & tricks mee voor jullie platform.

Tips & tricks admins

In onderstaande video doorlopen we per module handige tips & tricks voor jouw als admin.

Demo mobiele app

In onderstaande video doorlopen we de verschillende functies op de mobiele app.

Demo financiële module

In onderstaande video leggen we stap per stap uit hoe je onze financiële module kan gebruiken. Van de opzet van de financiële module tot het ontvangen van betalingen.

Demo trainers